Включване или изключване на двойното потвърждение

Двойното потвърждение изисква от новите абонати да потвърдят, като кликнат върху връзка в имейл, преди да бъдат отчетени като абонирани.

Обновено 21 септември 2026 г. · 1 мин. четене

В тази статия ще решете дали новите абонати трябва да потвърдят имейла си.

Стъпки

  1. Отидете в Настройки → Двойно потвърждение за маркетинг (в раздел „Доверие и съответствие“).
  2. Включете или изключете го.
  3. Когато е включено, хората, които се абонират чрез изскачащ прозорец или импортиране, получават имейл за потвърждение и се отчитат като абонирани едва след като кликнат върху него.
Тествайте процеса на абониране и потвърждение, след като промените тази настройка. Когато се прилага двойно потвърждение, абонатът трябва да завърши потвърждението, преди да получава маркетингови съобщения.

Опитайте тези стъпки в Sendvio

Въведете името на магазина си в Shopify, за да отворите Настройки: Двойно потвърждение за маркетинг в Sendvio, в администраторския панел на Shopify. Отваря се в нов раздел, така че да държите това ръководство до него. Shopify може да ви поиска да влезете.

Следвайте стъпките по-горе, за да изберете съответния елемент. Навигация за тази задача:

SendvioНастройкиДвойно потвърждение за маркетинг
За my-store.myshopify.com въведете my-store. Запомняме го само в този браузър.

Все още имате нужда от помощ?

Пишете ни, като посочите името на магазина си и, ако става дума за съобщение, имейла или телефона на получателя. Отговаряме на всеки имейл.

Имейл support@sendvio.com