Slå dobbelt opt-in til eller fra
Dobbelt opt-in beder nye abonnenter om at bekræfte ved at klikke på et link i en e-mail, før de tæller som tilmeldte.
I denne artikel vil du bestem, om nye tilmeldinger skal bekræfte deres e-mail.
Trin
- Gå til Indstillinger → Dobbelt opt-in for marketing (under Tillid & compliance).
- Slå den til eller fra.
- Når den er slået til, modtager personer, der tilmelder sig via en pop-up eller en import, en bekræftelsesmail og tæller først som tilmeldte, når de har klikket på den.
Test tilmeldings- og bekræftelsesforløbet, når du har ændret denne indstilling. En abonnent skal gennemføre bekræftelsen, før vedkommende modtager marketing, når dobbelt opt-in gælder.
Prøv disse trin i Sendvio
Indtast dit Shopify-butiksnavn for at åbne Indstillinger: Dobbelt opt-in for marketing i Sendvio i din Shopify-administration. Den åbnes i en ny fane, så du kan have denne vejledning ved siden af. Shopify kan bede dig om at logge ind.
Følg trinnene ovenfor for at vælge det relevante element. Navigation til denne opgave:
SendvioIndstillingerDobbelt opt-in for marketing
For my-store.myshopify.com skal du indtaste my-store. Vi husker det kun i denne browser.
Brug for mere hjælp?
Skriv til os, og angiv dit butiksnavn og, hvis det drejer sig om en besked, modtagerens e-mail eller telefon. Vi besvarer alle e-mails.