Zapnutí nebo vypnutí dvojitého potvrzení
Dvojité potvrzení žádá nové odběratele, aby se potvrdili kliknutím na odkaz v e-mailu, než budou považováni za přihlášené.
V tomto článku rozhodněte, zda noví přihlášení musí potvrdit svůj e-mail.
Postup
- Přejděte do Nastavení → Dvojité potvrzení marketingu (v části Důvěra a soulad s předpisy).
- Zapněte ho, nebo vypněte.
- Když je zapnuté, lidé přihlášení přes vyskakovací okno nebo import dostanou potvrzovací e-mail a za přihlášené se počítají až po kliknutí na odkaz.
Po změně tohoto nastavení otestujte přihlášení a potvrzení. Při dvojitém potvrzení musí odběratel potvrzení dokončit, než začne dostávat marketing.
Vyzkoušejte tyto kroky v Sendvio
Zadejte název obchodu Shopify a otevřete Nastavení: Dvojité potvrzení marketingu v Sendvio v administraci Shopify. Otevře se v nové kartě, takže můžete mít tento návod stále po ruce. Shopify vás může požádat o přihlášení.
Podle výše uvedených kroků vyberte příslušnou položku. Navigace pro tento úkol:
SendvioNastaveníDvojité potvrzení marketingu
Pro my-store.myshopify.com zadejte my-store. Zapamatujeme si to jen v tomto prohlížeči.
Stále potřebujete pomoc?
Napište nám a uveďte název obchodu, a pokud jde o zprávu, i e-mail nebo telefon příjemce. Odpovídáme na každý e-mail.