Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της διπλής συγκατάθεσης

Η διπλή συγκατάθεση ζητά από τους νέους συνδρομητές να επιβεβαιώσουν κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο σε ένα email πριν θεωρηθούν εγγεγραμμένοι.

Ενημερώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2026 · 1 λεπτά ανάγνωσης

Σε αυτό το άρθρο: αποφασίστε αν οι νέες εγγραφές πρέπει να επιβεβαιώνουν το email τους.

Βήματα

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Διπλή συγκατάθεση marketing (στην ενότητα Εμπιστοσύνη και συμμόρφωση).
  2. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τη.
  3. Όταν είναι ενεργή, όσοι εγγράφονται μέσω αναδυόμενου παραθύρου ή εισαγωγής λαμβάνουν ένα email επιβεβαίωσης και θεωρούνται εγγεγραμμένοι μόνο αφού κάνουν κλικ σε αυτό.
Δοκιμάστε τη ροή εγγραφής και επιβεβαίωσης αφού αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση. Ο συνδρομητής πρέπει να ολοκληρώσει την επιβεβαίωση πριν λάβει marketing όταν ισχύει η διπλή συγκατάθεση.

Δοκιμάστε αυτά τα βήματα στο Sendvio

Εισαγάγετε το όνομα του καταστήματός σας στο Shopify για να ανοίξετε το στοιχείο Ρυθμίσεις: Διπλή συγκατάθεση marketing στο Sendvio, μέσα στον διαχειριστή του Shopify. Ανοίγει σε νέα καρτέλα, ώστε να κρατάτε αυτόν τον οδηγό δίπλα. Το Shopify μπορεί να σας ζητήσει να συνδεθείτε.

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να επιλέξετε το σχετικό στοιχείο. Πλοήγηση για αυτή την εργασία:

SendvioΡυθμίσειςΔιπλή συγκατάθεση marketing
Για το my-store.myshopify.com, εισαγάγετε my-store. Το θυμόμαστε μόνο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης.

Χρειάζεστε ακόμη βοήθεια;

Γράψτε μας αναφέροντας το όνομα του καταστήματός σας και, αν αφορά ένα μήνυμα, το email ή το τηλέφωνο του παραλήπτη. Απαντάμε σε κάθε email.

Email support@sendvio.com