Activează sau dezactivează dublul opt-in
Dublul opt-in le cere abonaților noi să confirme dând clic pe un link dintr-un e-mail înainte de a fi considerați abonați.
În acest articol decide dacă abonații noi trebuie să-și confirme adresa de e-mail.
Pași
- Mergi la Setări → Dublu opt-in pentru marketing (în Încredere și conformitate).
- Activează-l sau dezactivează-l.
- Când este activat, persoanele care se abonează printr-un pop-up sau printr-un import primesc un e-mail de confirmare și sunt considerate abonate doar după ce dau clic pe el.
Testează procesul de abonare și confirmare după ce modifici această setare. Când se aplică dublul opt-in, un abonat trebuie să finalizeze confirmarea înainte de a primi mesaje de marketing.
Încearcă acești pași în Sendvio
Introdu numele magazinului tău Shopify ca să deschizi Setări: Dublu opt-in pentru marketing în Sendvio, în panoul de administrare Shopify. Se deschide într-o filă nouă, ca să poți păstra acest ghid alături. Shopify îți poate cere să te autentifici.
Urmează pașii de mai sus ca să selectezi elementul relevant. Navigare pentru această sarcină:
SendvioSetăriDublu opt-in pentru marketing
Pentru my-store.myshopify.com, introdu my-store. Îl reținem doar în acest browser.
Mai ai nevoie de ajutor?
Scrie-ne și include numele magazinului și, dacă este vorba despre un mesaj, adresa de e-mail sau telefonul destinatarului. Răspundem la fiecare e-mail.